Pedicure Rotterdam

10 De meest voorkomen fouten bij Pedicure.

Pedicure Rotterdam

Het is een feit dat het repareren van het huisproces de beste test voor je zenuwen is. Om problemen tijdens de reparatie te voorkomen, is het de moeite waard om de meest populaire fouten te onderzoeken die mensen ooit zijn tegengekomen.

1.De nagellakfles schudden.

Het schudden van je nagellakfles is een NO-NO-regel die niet mag als het gaat om doe-het-zelf-pedicures. Of welke andere pedicure dan ook. Wanneer je je nagellakflesjes schudt, heb je meer kans om luchtbellen in je nagellak te creëren.

2. Over je nagelriemen schilderen.

Alsof het knippen van je nagelriemen nog niet erg genoeg was, ga je door en schilder je er ook overheen. Alsof je je pedicuredag ​​niet erger kunt maken. Er is mogelijk geen gezondheidsrisico voor het verven van uw nagelriemen. Als u ervoor kiest om dit te doen, ziet uw hele pedicurewerk er echter slordig uit.

3. Exfoliëren met droge voeten.

Dit is nog een andere domme fout die veel meisjes maken bij het maken van hun pedicures. Dode, droge huid verwijderen voordat u het gebied eerst nat maakt. Als er iets is, kan dit uiteindelijk meer kwaad dan goed doen. Het is niet zo dat je gewoon terugrolt in een van die brutaal ogende pedicurestoelen en een droge huid begint af te werpen en hoopt dat alles goed komt aan het eind van de dag.

4. Een dikke polijstlaag aanbrengen

Hoe verleidelijk het ook klinkt om een ​​dikke laag nagellak te willen polijsten, doe dat niet. Hoewel dikke polijstlagen ervoor zorgen dat je de kleur krijgt die je daadwerkelijk op de nagellakfles ziet, kan het ook geweldig in je nadeel werken. In die dikke nagellak zijn ook meer vatbaar voor chippen. Dus in plaats van de dikste nagellak die je kunt aanbrengen, breng je twee tot drie dunne lagen aan.

5.Sneldrogende producten gebruiken

Oké, dus sneldrogende producten kunnen je een aantal grote droogtijden helpen besparen, vooral als je haast hebt. Deze producten kunnen echter ook grote schade aanrichten aan je nagels. Sneldrogende producten drogen niet alleen je nagellak, maar ze kunnen ook je nagels uitdrogen.

6. Nagellak bewaren in de badkamer

Meisjes zijn meer geneigd om deze fout te maken. Het lijkt misschien een logisch idee om de basisprincipes van je pedicure in de badkamer te houden. Maar het is eigenlijk een van de slechtste omgevingen om je nagellak te bewaren. Ten eerste werkt de hete, stomende lucht van je douche om de pigmenten in je nagellak te scheiden. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat je nagellak dikker wordt en gelatineachtig wordt.

7. Nagellak aanbrengen direct na het weken van je voeten

Nogmaals, veel vrouwen zijn, denk ik, uit opwinding erg ongeduldig en kunnen niet altijd wachten tot hun net doorweekte, natte voeten droog zijn voordat ze nagellak aanbrengen. Maar zelfs de pedicure-experts adviseren dat je je teennagels ruim de tijd moet geven om volledig uit te drogen voordat je gaat schilderen. Je nagels nemen vocht op als ze in water gedrenkt zijn. Wanneer dit gebeurt, zetten ze iets uit en beginnen ze te krimpen als ze drogen.

8.Basis- en toplagen overslaan

Het overslaan van een base- of topcoat lijkt misschien ook een tijdbesparende stap om over te slaan, maar het is misschien niet verstandig. De basislaag beschermt je nagels tegen alle schadelijke chemicaliën die in de nagellak zitten en die in je nagels terecht kunnen komen. De base coat helpt ook om je nagels te egaliseren, zodat je een gladde applicatie hebt. De topcoat daarentegen zorgt ervoor dat je nagellak goed blijft zitten. Daarnaast helpt je top coat ook om je pedicure zijn ultieme glans te geven.

9. laatste gedachten

DIY-pedicures kunnen leuk zijn als je ze goed doet. Maar ze kunnen ook een ramp zijn, vooral als u de juiste pedicureprocedures negeert om tijd te besparen. Zorg er dus voor dat je voldoende tijd hebt voordat je aan je doe-het-zelf-pedicure begint. Dit zal je helpen meer gefocust te blijven op je pedicure en niet te haasten, wat de belangrijkste reden is waarom alles in de war raakt.

10. De verkeerde behandelingsproducten gebruiken

Een ander gelijkaardig probleem is het gebruik van een voetbalsem die plakkerig is en de huid macereert, bovenop zitten in plaats van naar binnen te gaan om te behandelen”, merkt Margaret op. Volg haar snelle driestappenroutine waarvan ze zegt dat ze “de voeten zal transformeren”.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer van de besten

Meer te ontdekken