Pedicure Rotterdam
Pedicure Rotterdam

Over ons

Wij zijn een deskundig team

Pedicure Rotterdam is een ruimte voor wie houdt van schoonheid en waarde hecht aan kwaliteit. Wij doen het altijd met liefde : Liefde voor manicure, pedicure behandeling, medisch pedicure wenkbrauwen epileren, Facials, acryl BIAB nagels en massage aan scherpe prijzen. Bij ons is het: VEILIG: Instrumenten die worden gebruikt voor Nagels Pedicure Wenkbrauwen en Gezichtsbehandelingen doorlopen alle stadia van desinfectie en sterilisatie, en de hulpmiddelen die niet kunnen worden gedesinfecteerd en gesteriliseerd, zijn wegwerp baar. MOOI: we bieden veel kleuren, schuifregelaars, ontwerpopties en creatieve nageltechnologie. Daarom zullen we al uw ideeën uitvoeren. SNEL: Als je het dringend nodig hebt, vinden we altijd een plekje voor je, en onze schoonheidsspecialisten doen het werk precies op het aangegeven tijdstip. We kunnen het beeld gemakkelijk in vier handen monteren (2 diensten tegelijkertijd).

Waarom Pedicure Rotterdam?

Rotterdam Centraal

Openingstijden

Ma – Za: 9.00 – 19.30 uur Zo: 11.30 – 18.00 uur

Contact

Pedicurerotterdam.nl

Wij zorgen voor kwaliteit

GEDULD MET MANICURE KLANTEN
Een succesvolle nagelstyliste heeft het geduld om ijverig te werken en goed op de details te letten. Uw geduld om de nagels van uw klanten grondig te knippen, hun nagelriemen te verzorgen en nagellak aan te brengen, zal uw toewijding aantonen.

PASSIE VOOR NAGELS
Wil je een carrière door iets te doen wat je leuk vindt? Om succesvol te zijn in elke carrière, vooral in een klantenservicefunctie, moet je gepassioneerd zijn over wat je doet. Als je een positieve instelling hebt, straal je dat uit tijdens elke afspraak.

CREATIVITEIT MET NAGELSTIJLEN EN -ONTWERPEN
Net als elke andere carrière in de schoonheidsindustrie, is een artistiek oog essentieel. Nagelstyliste zijn is veel meer dan het manicuren van nagels; het is een kunstvorm waar zowel mannen als vrouwen goed geld voor willen betalen. Als je je creatieve sappen wilt laten stromen, zoek dan wat inspiratie op Instagram!

KENNIS OVER DE NIEUWSTE NAGELTRENDS
Uw klanten vertrouwen erop dat u op de hoogte bent van de nieuwste schoonheidstrends en -technieken. Als hun go-to-nagelexpert, zou jij degene kunnen zijn die hen aanmoedigt om nagellakkleuren te proberen die ze zelf nooit zouden overwegen, of om in plaats daarvan voor een gelmanicure te kiezen. Volg branche loggers, YouTube-goeroes en Instagram-sterren om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

KLANTENSERVICE

Elke nagelstyliste weet hoe hij het gesprek aan moet gaan met zijn klanten en hen een resultaat van hoge kwaliteit moet bieden. Uw klanten geven om de kwaliteit van de service die u levert, maar ze zijn er ook om verwend te worden! Trakteer ze op het serviceniveau waar ze met trots hun vrienden en familie over zouden vertellen. Verwijzingen kunnen uw bedrijf op weg helpen naar succes.

Pedicure Rotterdam